Naar de lijst

Inga Verhaert

Vlaams Parlement - Antwerpen

Zekerheid.
Voor Iedereen.

Als gedeputeerde voor Onderwijs heb ik de maximumfactuur in het secundair alvast ingevoerd. Ik maak me dan ook vooral sterk voor gelijke kansen in onderwijs: van de kinderopvang en de kleuterschool, over de lagere school tot het hoger onderwijs! Maar we hebben ook nood aan zorg-zekerheid, eerlijke lonen en leefbare pensioenen. Daar maken wij écht werk van!

Standpunten van
Inga

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

New Social Deal

Lees de volledige New Social Deal hier.

Ontdek alle standpunten