Naar de lijst

Rudy Van Cronenburg

Vlaams Parlement - Oost-Vlaanderen

Zekerheid.
Voor iedereen.

Ik ben begonnen aan mijn 7de jaar als burgervader van de warmste plek ter wereld Wachtebeke. Een unieke kans om onze dromen waar te maken. Sinds mijn prille jeugd ben ik bezeten door een totaal engagement voor gelijkheid, rechtvaardigheid , solidariteit. Opkomen voor diegenen die het zelf niet kunnen. Niet alleen maar altijd SAMEN met anderen. Daarom ben ik een trotse socialist tot het eind van mijn dagen. SAMEN met jou?

Standpunten van
Rudy

Investeren

Elke ondernemer weet dat je zonder investeringen geen rendement haalt. Een sterke en efficiënte overheid moet nu slim investeren én hervormen. Niet alleen om het klimaat of die files aan te pakken, maar ook om de economie volop te doen draaien en zo te sparen voor de toekomst.

Rendement

Als we samen investeren in de welvaart van morgen, dan moet het rendement van die investeringen gaan naar iedereen die het land draaiende houdt, iedereen die mee bouwt.
Rendement in de vorm van koopkracht, goed draaiende publieke diensten en een sterke sociale becherming.

Fiscaal Pact

Een belastingsysteem dat economische groei stimuleert, nieuwe gelijkheid en nieuwe bescherming mogelijk maakt, begint bij een fair belastingsysteem. Een belastingsysteem dat elke vorm van inkomen op gelijke manier behandelt en zorgt dat iedereen zijn eerlijke bijdrage levert

Ontdek alle standpunten